Bericht versturen
Tel.:
Luy Machinery Equipment CO., LTD
Luy Machinery Equipment CO., LTD

Gepersonaliseerd autoclaaf koolstofstaal of roestvrij staal

 

 

 

 

Thuis ProductenSamengestelde autoclaaf

Volledig automatisch samengesteld mamteriële glasvezel-hardend autoclaaf Meer dan 10 jaar ervaring

Volledig automatisch samengesteld mamteriële glasvezel-hardend autoclaaf Meer dan 10 jaar ervaring

  • Volledig automatisch samengesteld mamteriële glasvezel-hardend autoclaaf Meer dan 10 jaar ervaring
Volledig automatisch samengesteld mamteriële glasvezel-hardend autoclaaf Meer dan 10 jaar ervaring
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: LUY
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: De naakte verpakking, kan door containers of bulklading worden verscheept
Levertijd: Verscheept in 35 dagen na ontvangen betaling
Betalingscondities: T/T, L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 5000 reeks per jaar
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Werktemperatuur: 100-450℃ Installatie: verleende de dienst overzee
Werkdruk: 0.5-5.0Mpa Vacuümgraad: -0.098Mpa
Spanning: 380 V 3 fase 50Hz (kan worden aangepast) Materiaal: Q345R koolstofstaal of roestvrij staal
Hoog licht:

autoclaaf met een grote capaciteit

,

autoklaaf voor samengestelde harding

Volledig automatisch samengesteld mamteriële glasvezel-hardend autoclaaf Meer dan 10 jaar ervaring

 

I Productbeschrijving

 

De temperatuur, druk, tijd, vacuüm en andere werkprocedures van de autoclaaf tijdens de hoge temperatuurharding worden automatisch geregeld door de PLC van Siemens.een efficiënt en milieuvriendelijk verwarmings- en houtverwarmingsapparaat dat succesvol is ontwikkeld door ons bedrijfHet apparaat hoeft niet handmatig te worden bediend en bereikt een goed werkend effect bij automatische werking.automatische warmtebehoud, geen behoefte aan bedieners na het instellen van werkprocedures, en kan de goederen direct ophalen na de werktijden, waardoor arbeid en energieverbruik worden bespaard,en de totale productiekosten van de onderneming met meer dan 35% kunnen worden verlaagd.

 

De autoclaaf wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het gieten van polymeergebaseerde composietcomponenten.Het wordt veel gebruikt bij het gieten van geavanceerde composietmaterialen, honingraat sandwichstructuren en metalen of composiet bindmechanismen.

 

II Ttechnische parameters

 

Diameter 500-4500 mm
Lange 1000-20000 mm
Werktemperatuur 100-450°C
Werkdruk 0.5-5.0Mpa
Snelheid van drukverhoging 0.05Mpa/min Continu verstelbaar
Drukfout ±0,01 MPA
Verwarmingssnelheid (zonder belasting) 0.5-7°C/min Continu verstelbaar
Koelingssnelheid (zonder belasting) 0.5-7°C/min Continu verstelbaar
Koelweg Waterkoeling of luchtkoeling
Temperatuurfout ±1-2°C
Temperatuurregeling en temperatuurmetingsplaatsen Binnentank en 2-20punten
Vacuümgraad -0,098 MPA
Uittreksel Vacuümleiding 2 tot 20
Test Vacuümpijpleiding 2 tot 20
Continu werktijd ≥ 50 uur

 

Detail

 

1.Controlesysteem

 

Het besturingssysteem heeft een professionele software voor temperatuurregeling onder hoge druk, bestaande uit PLC-temperatuurregelmodule, temperatuursensor, druksensor,bedieningskast en aansluitingslijn. De PL-temperatuurregelmodule wordt gebruikt om de temperatuurgegevens in de tank via de temperatuursensor naar de PLC-besturingskast te verzenden,en de temperatuurwaarde wordt in realtime op de computer weergegevenHet isolatiefaseprogramma roept automatisch de PID-temperatuurinstelling op om de nauwkeurigheid en stabiliteit van de temperatuur in de autoclaaf te waarborgen.

 

2.Vacuümsysteem

 

Het vacuümsysteem bestaat uit een vacuümpomp, een vacuümpompleiding, een vacuümmetingsleiding, een reservebuffertenk en een vacuümbuffertenk.handmatig ventiel- en druklekkalarmDe vacuümleiding werkt relatief onafhankelijk. Wanneer een van de vacuümleidingen faalt, kan deze vacuümleiding apart worden afgesneden,vermindering van de impact op het volledige vacuümsysteem en verzekering van de stabiliteit en veiligheid van het vacuümsysteem.

 

3.Koelsysteem

 

De waterkoeling wordt toegepast en de temperatuur van elk punt in de tank die door het thermocouple wordt verzameld, wordt doorgestuurd naar het PLC-besturingssysteem.,het besturingssysteem regelt de circuleringssnelheid van de koelpomp met variabele frequentie en de circuleringssnelheid van de ventilator met hoge temperatuur en hoge druk, waardoor de koelsnelheid wordt geregeld.

 

4.Verwarmingssysteem

 

Met behulp van professionele hotpress-temperatuurscontrolesoftware bestaat het uit thermocouple, PLC-temperatuurscontrolemodule-krachtregulator, bedieningskast en verbindingslijn.De temperatuurgegevens in de tank worden verzameld door het thermocouple en doorgegeven aan de PLCDe speciale 304 roestvrij staal elektrische verwarmingsbuis wordt snel verwarmd en heeft een lange levensduur.De temperatuur ventilator circuleert en verspreidt de warmte in de tank meer gelijkmatig door de speciale temperatuur circulatie bordDe temperatuur is gelijkmatig en er is geen dode hoek en de druk is constant.

 

Ons voordeel

 

1. waterdichtheid van de tank: deze is samengesteld uit de tank, de tankdeur, de hoogtemperatuurmotor, de luchtkanaal, de warmteafscheidingslaag en vormt een hoge drukbestendige, hoge temperatuur tank


2. veiligheidsvergrendeling: het is gemaakt van een automatische drukvergrendeling, een handmatige vergrendeling, een overdrukwaarschuwingsinrichting.


3. snel open deur apparaat: handmatig of automatisch snel open ontwerp, zelfs als de stroom is uitgeschakeld, kan het starten en sluiten van de deur


4- Afdichting: de deur is voorzien van een silica gel, die 500 graden lucht kan bevatten, en vormt een met hoge temperatuur en hoge druk afgesloten container.


5Druksysteem: drukoverdracht en -regelsysteem omvatten een luchtcompressor, een opslagtank, een drukregelaar, een buis, een druktransformer en een drukmeter.


6Verwarmingssysteem: roestvrijstalen verwarmingspijp, ventilator met hoge temperatuur, windplaat, isolatielaag, temperatuursysteem.Verwarmingsvermogen voldoet aan de maximale temperatuur in de tank en de temperatuur verhogen


7Temperatuurcirculatiesysteem: het bestaat uit een circulatieventilator, een windplaat en een geleidingsstroomdek om de warmteoverdracht en de circulatievorm tot een uniforme temperatuur te verbeteren
 

Volledig automatisch samengesteld mamteriële glasvezel-hardend autoclaaf Meer dan 10 jaar ervaring 0
 

Contactgegevens
Luy Machinery Equipment CO., LTD

Contactpersoon: Lu

Tel.: +8615036078206

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten
Luy Machinery Equipment CO., LTD
Xinghua Road, stad Zhucheng, provincie Shangdong
Tel.:86-150-3607-8206
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Houtverwerkingsinstallatie Leverancier. © 2018 - 2024 woodtreatmentplant.com. All Rights Reserved.