Bericht versturen
Tel.:
Luy Machinery Equipment CO., LTD
Luy Machinery Equipment CO., LTD

Gepersonaliseerd autoclaaf koolstofstaal of roestvrij staal

 

 

 

 

Thuis ProductenVoedselsterilisator

Industriële flessterilisator 50 Hz met 1000W krachtsterilisatie

Industriële flessterilisator 50 Hz met 1000W krachtsterilisatie

 • Industriële flessterilisator 50 Hz met 1000W krachtsterilisatie
 • Industriële flessterilisator 50 Hz met 1000W krachtsterilisatie
Industriële flessterilisator 50 Hz met 1000W krachtsterilisatie
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: LUY
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: De naakte verpakking, kan door containers of bulklading worden verscheept
Levertijd: Verscheept in 35 dagen na ontvangen betaling
Betalingscondities: T/T, L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 5000 reeks per jaar
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Het Roestvrije staal van SUS 304 Timerbereik: 1-99 minuten
Sterilisatiewijze: Hete lucht Kracht: 1000 W
Frequentie: 50 Hz Testdruk: 0.44Mpa
Ontwerpdruk: 0,35 Mpa Lange: 1.2m, 1.8m, 2m, 2.2m, 2.4m, 2.6m, 3.6m
Hoog licht:

Industriële sterilisatoren voor flessen

,

Industriële flessensterilisator 50 Hz

,

Voedselsterilisator met 1000W vermogen

Productbeschrijving:

Voedselsterilisator
Overzicht van het product

De Food Sterilizer Machine is een industriële stoomsterilisator die speciaal is ontworpen voor voedselverwerking.Het is uitgerust met geavanceerde functies en materialen om sterilisatie bij hoge temperatuur te garanderen en voedselveiligheid te garanderen.

Belangrijkste kenmerken
 • Timerbereik: 1-99 minuten
 • Verwarmingsmodus: elektriciteit
 • Frequentie: 50 Hz
 • Materiaal: SUS 304 roestvrij staal
 • Capaciteit: 15L
Industriële stoomsterilisatoren

De voedselsterilisator is een industrieel apparaat dat hoge druk stoom gebruikt om voedsel te steriliseren.en andere verontreinigende stoffen worden geëlimineerd, waardoor het ideaal is voor gebruik in grootschalige voedselproductiefaciliteiten.

Industriële sterilisatoren voor flessen

Naast het steriliseren van voedingsmiddelen kan deze machine ook worden gebruikt als industriële flessterilisator.en andere verpakkingsmaterialen, zodat de zuiverheid en veiligheid van uw producten worden gewaarborgd.

Autoklaafretortsterilisator

De Food Sterilizer Machine beschikt over een autoklaaf retort sterilisatieproces, dat een zeer effectieve methode is om alle micro-organismen en sporen te elimineren.Dit proces is van essentieel belang om de houdbaarheid van levensmiddelen en de kwaliteit en veiligheid ervan te behouden..

Voedselverwerker

Deze machine steriliseert niet alleen voedselproducten, maar dient ook als een voedselverwerker.waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan elke voedselverwerkingsinstallatie.

Sterilisatie bij hoge temperatuur

De Food Sterilizer Machine is ontworpen om hoge temperaturen van maximaal 121 graden Celsius te bereiken, waardoor volledige sterilisatie van voedselproducten wordt gewaarborgd.Dit sterilisatieproces bij hoge temperatuur is van cruciaal belang voor de veiligheid van voedsel en het verlengen van de houdbaarheid.

Voedselveiligheid

Met de voedselsterilisator kunt u er zeker van zijn dat uw voedsel veilig is voor consumptie.Het geavanceerde sterilisatieproces en de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat alle schadelijke bacteriën en verontreinigingen worden geëlimineerd, het beschermen van de gezondheid van uw consumenten.

Kenmerken:

 • Naam van het product: voedselsterilisator
 • Sterilisatietemperatuur: 120°C
 • Lengte: 1,2 m, 1,8 m, 2 m, 2,2 m, 2,4 m, 2,6 m,3.6m
 • Capaciteit: 15L
 • Sterilisatietijd: 30 min.
 • Designdruk: 0,35 Mpa
 • Industriële sterilisatieapparatuur
 • industriële stoomsterilisatoren
 • Sterilisatie bij de voedselverwerking

 

Toepassingen:

Voedselsterilisator

De Food Sterilizer Machine van LUY is een state-of-the-art apparatuur die is ontworpen voor sterilisatie in de voedingstechnologie.het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit van levensmiddelen.

Merknaam: LUY

Onze merknaam LUY is een vertrouwde naam in de voedingsmiddelenindustrie. Met jarenlange ervaring en expertise zijn wij een betrouwbare partner geworden voor voedselverwerkende bedrijven over de hele wereld.

Oorsprong: China

Onze Food Sterilisator Machine is trots gemaakt in China, met behulp van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie.

Minimale bestelhoeveelheid: 1 set

Onze minimale orderhoeveelheid is slechts 1 set, waardoor het toegankelijk is voor kleine en grote voedselverwerkende bedrijven.Verdient toegang tot de beste apparatuur..

Prijs: onderhandelbaar

We begrijpen dat elk bedrijf verschillende budgetten en vereisten heeft. Daarom bieden we onderhandelbare prijzen voor onze Food Sterilizer Machine. Neem contact met ons op om een offerte te krijgen die past bij uw budget.

Verpakkingsgegevens: Naakte verpakking, kan worden verzonden in containers of bulk lading

Voor de verzending bieden wij naakte verpakkingen aan om de veiligheid van de apparatuur tijdens het transport te garanderen.

Leveringstermijn: Verzonden binnen 35 dagen na ontvangst van betaling

Wij waarderen uw tijd en streven ernaar om onze producten tijdig te leveren.

Betalingsvoorwaarden: T/T, L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram

Wij bieden verschillende betalingsvoorwaarden aan voor uw gemak, waaronder T/T, L/C, D/A, D/P, Western Union en MoneyGram. Kies degene die het beste bij uw bedrijf past.

Leveringscapaciteit: 5000 stuks per jaar

Met een sterke productiecapaciteit kunnen we tot 5000 sets voedselsterilisatoren per jaar leveren.Dit zorgt ervoor dat we aan de eisen van onze klanten kunnen voldoen en een gestage voorraad van onze apparatuur kunnen behouden.

Lengte: 1,2 m, 1,8 m, 2 m, 2,2 m, 2,4 m, 2,6 m,3.6m

Onze Food Sterilisator Machine is er in verschillende lengtes om aan verschillende productiebehoeften te voldoen.

Timerbereik: 1-99min

Het tijdbereik van onze Food Sterilizer Machine is 1-99 minuten, zodat u de sterilisatietijd kunt aanpassen aan uw specifieke voedselproducten.

Sterilisatietemperatuur: 120°C

De sterilisatietemperatuur van onze apparatuur is 120°C, wat de optimale temperatuur is voor het effectief elimineren van schadelijke bacteriën en micro-organismen in levensmiddelen.

Diameter: 700 mm, 1 m, 1,2 m

We bieden verschillende diameters aan voor onze Food Sterilizer Machine, waaronder 700mm, 1m en 1.2m, om verschillende flessen maten en vormen te kunnen onderbrengen.

Spanning: 220V

De spanningsvereiste voor onze apparatuur is 220V, wat het geschikt maakt voor de meeste landen en regio's.

Toepassing en scenario

Onze Food Sterilizer Machine is geschikt voor een breed scala aan toepassingen op het gebied van voedselverwerking, zoals het steriliseren van ingeblikt voedsel, flessen dranken, zuivelproducten en meer.Het kan in verschillende situaties worden gebruikt., met inbegrip van fabrieken, voedselverwerkende fabrieken en laboratoria.

Stel je een drukke voedselverwerkingsfabriek voor die blikjes produceert voor supermarkten.zij kunnen ervoor zorgen dat hun ingeblikte producten vrij zijn van schadelijke bacteriën en micro-organismen, verlengen de houdbaarheid van hun producten en winnen het vertrouwen van hun klanten.

Een ander scenario is een zuivelbedrijf dat flessen melk en yoghurt produceert.en voldoet aan de strenge normen van de voedingsmiddelenindustrieDit kan hen helpen een sterke merkreputatie op te bouwen en meer klanten aan te trekken.

Ongeacht de toepassing of het scenario, onze Food Sterilisator Machine is bewezen een betrouwbare en efficiënte tool te zijn voor voedsel sterilisatie.u kunt gerust zijn in de wetenschap dat uw voedingsmiddelen veilig zijn voor consumptie.

Aanpassing:

Op maat gemaakte service voor voedsel sterilisatie machine
Merknaam: LUY

We zijn een toonaangevende fabrikant van hogedruk sterilisatie machines, die op maat gemaakte diensten voor onze klanten.

Oorsprong: China

Al onze voedselsterilisatoren zijn ontworpen en geproduceerd in China, waardoor hoge kwaliteit en concurrerende prijzen worden gewaarborgd.

Minimale bestelhoeveelheid: 1 set

We hebben geen minimumbestelling vereiste, zodat onze klanten kunnen kopen volgens hun specifieke behoeften.

Prijs: onderhandelbaar

Onze prijzen zijn onderhandelbaar en we bieden concurrerende tarieven voor onze hogedruk sterilisatie machines.

Verpakkingsgegevens: Naakte verpakking, kan worden verzonden in containers of bulk lading

We leveren naakte verpakkingen voor onze machines en ze kunnen worden verscheept door containers of bulk cargo, volgens de voorkeur van de klant.

Leveringstermijn: Verzonden binnen 35 dagen na ontvangst van betaling

Zodra de betaling is ontvangen, verzenden we de sterilisatie-machine binnen 35 dagen, zodat onze klanten snel kunnen ontvangen.

Betalingsvoorwaarden: T/T, L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram

We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder T/T, L/C, D/A, D/P, Western Union en MoneyGram, waardoor het voor onze klanten gemakkelijk is om voor hun bestellingen te betalen.

Leveringscapaciteit: 5000 stuks per jaar

Met een productiecapaciteit van 5000 stuks per jaar kunnen wij voldoen aan de eisen van onze klanten en tijdige levering garanderen.

Testdruk: 0,44Mpa

Onze hogedruksterilisatiemachines worden getest bij een druk van 0,44Mpa, waardoor hun veiligheid en betrouwbaarheid worden gewaarborgd.

Sterilisatiemodus: Warme lucht

De sterilisatiemethode van onze machines is hete lucht, die effectief bacteriën doodt en voedselveiligheid verzekert.

Sterilisatietijd: 30 min.

Onze machines hebben een sterilisatietijd van 30 minuten, waardoor een efficiënt en snel sterilisatieproces mogelijk is.

Lengte: 1,2 m, 1,8 m, 2 m, 2,2 m, 2,4 m, 2,6 m,3.6m

Wij bieden verschillende lengteopties voor onze sterilisatoren, variërend van 1,2 m tot 3,6 m, om aan de verschillende behoeften van onze klanten te voldoen.

Materiaal: SUS 304 roestvrij staal

Onze machines zijn gemaakt van hoogwaardig SUS 304 roestvrij staal, dat zorgt voor duurzaamheid, hygiëne en eenvoudig onderhoud.

Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en onderhoud van voedselsterilisatoren

Dank u voor het kiezen van onze Food Sterilizer Machine. We zijn vastbesloten om u de beste technische ondersteuning en service te bieden om ervoor te zorgen dat uw sterilisatieproces efficiënt en effectief is.

Technische ondersteuning

Ons team van ervaren technici is beschikbaar om u te helpen met eventuele technische problemen of vragen die u heeft met betrekking tot de werking van onze Food Sterilizer Machine.We bieden 24/7 technische ondersteuning via de telefoon.Onze technici zijn goed opgeleid en uitgerust om eventuele problemen op te lossen en tijdige oplossingen te bieden.

Daarnaast bieden wij onze klanten technische ondersteuning en opleiding ter plaatse.Onze technici kunnen naar uw locatie komen om uw personeel praktische training te geven over het correct en efficiënt bedienen van de voedselsterilisator.Dit zorgt ervoor dat uw team volledig is uitgerust om de machine tot haar volle potentieel te gebruiken.

Diensten

Onze toewijding aan klanttevredenheid gaat verder dan alleen technische ondersteuning.

Wij bieden regelmatig onderhoud en inspectie aan om uw machine in topconditie te houden.Onze technici zullen op een voor u geschikt tijdstip een bezoek aan uw locatie plannen en het nodige onderhoud en reparaties uitvoeren om uw machine soepel te laten werken.

In geval van problemen of storingen zal ons team snelle reparatiediensten leveren om stilstand te minimaliseren en ervoor te zorgen dat uw productieproces niet wordt beïnvloed.We bieden ook onderdelen en vervangende onderdelen voor alle beschadigde of versleten onderdelen van de machine.

Bij Food Sterilizer Machine, waarderen we onze klanten en streven we ernaar om de beste technische ondersteuning en service te bieden om aan uw behoeften te voldoen.aarzel niet om contact met ons op te nemen.We zijn altijd blij om te helpen.

 

Vragen:

.

Contactgegevens
Luy Machinery Equipment CO., LTD

Contactpersoon: Lu

Tel.: +8615036078206

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Luy Machinery Equipment CO., LTD
Xinghua Road, stad Zhucheng, provincie Shangdong
Tel.:86-150-3607-8206
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Houtverwerkingsinstallatie Leverancier. © 2018 - 2024 woodtreatmentplant.com. All Rights Reserved.