Bericht versturen
Tel.:
Luy Machinery Equipment CO., LTD
Luy Machinery Equipment CO., LTD

Gepersonaliseerd autoclaaf koolstofstaal of roestvrij staal

 

 

 

 

Thuis ProductenVoedselsterilisator

De industriële Machine 0.35MPa SUS 304 van de Stoomsterilisator Roestvrij staal 120℃

De industriële Machine 0.35MPa SUS 304 van de Stoomsterilisator Roestvrij staal 120℃

 • De industriële Machine 0.35MPa SUS 304 van de Stoomsterilisator Roestvrij staal 120℃
De industriële Machine 0.35MPa SUS 304 van de Stoomsterilisator Roestvrij staal 120℃
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: LUY
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Het Roestvrije staal van SUS 304 capaciteit: 15L
Verwarmingsstand: Elektriciteit Kracht: 1000 W
Sterilisatietijd: 30min Ontwerpdruk: 0,35 Mpa
Spanning: 220 V Timerbereik: 1-99 minuten
Hoog licht:

Industriële stoomsterilisatoren

,

Stoomsterilisator 0

,

35 MPa

Productbeschrijving:

Onze voedselsterilisator is ontworpen voor een snelle, efficiënte en betrouwbare sterilisatie voor een verscheidenheid aan voedselproducten.het is perfect voor industrieel gebruik en kan gemakkelijk grote hoeveelheden voedsel verwerkenDe machine heeft een sterilisatietijd van 30 minuten, een tijdsbereik van 1-99 minuten en een capaciteit van 15 liter.het zeer effectief en veilig maken voor voedingsmiddelenDeze industriële stoomsterilisator is ontworpen voor de meest veeleisende commerciële toepassingen, waardoor deze de perfecte keuze is voor grote voedselverwerkende installaties.

Onze voedselsterilisator is ideaal voor industrieel gebruik, zoals in grote voedselverwerkende fabrieken.met een sterilisatietijd van 30 minutenDe machine is gemaakt van hoogwaardig SUS 304 roestvrij staal, waardoor het duurzaam en betrouwbaar is.De sterilisatietemperatuur van 120°C zorgt ervoor dat alle levensmiddelen snel en veilig worden gesteriliseerd.

Onze voedselsterilisator is perfect voor grote voedselverwerkende fabrieken die industriële stoomautoclaven en industriële stoomsterilisatoren nodig hebben.Het is gemakkelijk te gebruiken en kan snel en efficiënt met grote hoeveelheden voedselproducten omgaanDe machine is gemaakt van hoogwaardig SUS 304 roestvrij staal, waardoor het betrouwbaar en duurzaam is voor jaren van gebruik.Het tijdbereik en de capaciteit van de machine maken het geschikt voor grote hoeveelheden voedselDe sterilisatietemperatuur van 120°C zorgt ervoor dat alle levensmiddelen snel en veilig worden gesteriliseerd.

 

Kenmerken:

 • Naam van het product: voedselsterilisator
 • Diameter: 700 mm, 1 m, 1,2 m
 • Frequentie: 50 Hz
 • Sterilisatietijd: 30 min.
 • Sterilisatiemodus: Warme lucht
 • Lengte: 1,2 m, 1,8 m, 2 m, 2,2 m, 2,4 m, 2,6 m,3.6m
 • Ideaal voor sterilisatie in voedselverwerking
 • Professionele industriële sterilisatieapparatuur
 • Betrouwbare industriële sterilisatieapparatuur
 

Technische parameters:

Technische parameter Waarde
Testdruk 0.44Mpa
Timerbereik 1-99 minuten
Spanning 220 V
Sterilisatietemperatuur 120°C
Kracht 1000 W
Lange 1.2m, 1.8m, 2m, 2.2m, 2.4m, 2.6m,3.6m
Ontwerpdruk 0.35 Mpa
Frequentie 50 Hz
Sterilisatiemodus Warme lucht
Verwarmingsstand Elektriciteit
Toepassingen Industriële flessensterilisatoren, Autoklaven retortsterilisatoren, Sterilisatie in de voedingstechnologie
 

Toepassingen:

LUY Food Sterilizer Machine is de perfecte oplossing voor sterilisatie in voedseltechnologie. 1.2m diameter, elektrische verwarmingsmodus, sterilisatietijd 30 min, frequentie 50Hz en sterilisatietemperatuur 120°C.Deze geavanceerde machine biedt uitstekende sterilisatieprestaties en zorgt voor een veilige en gezonde omgeving voor de voedselverwerkingHet kan worden gebruikt voor verschillende sterilisatie doeleinden, waaronder conserven, pasteurisatie en andere processen.LUY Food Sterilizer Machine is de perfecte keuze voor voedselveiligheid en kwaliteitsborging.

 

Aanpassing:

LUY voedselsterilisator

LUY Food Sterilizer Machine is de ideale hogedruksterilisatiemachine voor de voedingsindustrie.Het is ontworpen voor industriële stoomsterilisatie en is vervaardigd met hoogwaardige materialen en componenten..

 • Merknaam: LUY
 • Oorsprong: China
 • Testdruk: 0,44Mpa
 • Lengte: 1,2 m, 1,8 m, 2 m, 2,2 m, 2,4 m, 2,6 m,3.6m
 • Timerbereik: 1-99min
 • Verwarmingsmodus: elektriciteit
 • Sterilisatiemodus: Warme lucht

Onze voedselsterilisator is ontworpen voor een efficiënte en betrouwbare stoomsterilisatie van voedsel.De druk en temperatuur zijn gemakkelijk te regelenMet de nauwkeurige temperatuurregeling kan deze machine de beste sterilisatieresultaten garanderen.

LUY Food Sterilizer Machine is de beste keuze voor de voedingsindustrie en is de perfecte oplossing voor alle sterilisatiebehoeften.

 

Ondersteuning en diensten:

 

We bieden technische ondersteuning en service voor Food Sterilizer Machine. Onze klantenservice is 24/7 beschikbaar via telefoon, e-mail of online chat.We hebben een deskundig personeel van technici die probleemoplossing en technische ondersteuning voor uw voedsel sterilisator machine kan biedenAls u hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op en een van onze technici zal u graag helpen.

Wij bieden ook reparatie diensten voor voedsel sterilisator machine. Onze technici kunnen diagnosticeren en repareren elk probleem dat u met uw machine heeft.We gebruiken alleen originele onderdelen en gereedschap van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw machine in topconditie is.We bieden ook preventieve onderhoudsdiensten om uw machine soepel te laten werken.

We zijn trots op onze klantenservice en technische ondersteuning voor Food Sterilizer Machine. Als u ooit vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Verpakking en verzending:

 

Verpakking en verzending van voedselsterilisatoren

Food Sterilizer Machine wordt geleverd in een verzegelde doos die de machine en alle benodigde componenten bevat.De doos is zo ontworpen dat ze bestand is tegen de moeilijkheden van het vervoer en ervoor zorgt dat het product veilig aankomt.Om ervoor te zorgen dat het transportproces zo veilig mogelijk is, moet de doos worden verzegeld met tape.de scheepvaartmaatschappij moet worden voorzien van het gewicht en de afmetingen van de doos om ervoor te zorgen dat deze correct wordt behandeld en geleverd.

Om ervoor te zorgen dat de voedselsterilisator veilig en zonder schade wordt geleverd, is het van essentieel belang dat de verpakking adequaat gedempt en beschermd is.Bubbelwrap en verpakking pinda's moeten worden gebruikt om alle lege ruimte in de doos te vullenBovendien moet de doos duidelijk gemarkeerd zijn met “Fragile” of “Handle with Care” om ervoor te zorgen dat tijdens het vervoer de juiste voorzorgsmaatregelen worden genomen.

 

Vragen:

 

 • V: Wat is de merknaam van de voedselsterilisator?
  A: De merknaam van de voedselsterilisator is LUY.
 • V: Waar wordt de voedselsterilisatie-machine gemaakt?
  A: De voedselsterilisator is gemaakt in China.
 • V: Hoe werkt de voedselsterilisatie-machine?
  A: De voedselsterilisatie-machine gebruikt ultraviolet licht om voedsel snel en effectief te steriliseren.
 • V: Is de voedselsterilisator voorzien van een garantie?
  A: Ja, de voedselsterilisator heeft een beperkte garantie.
 • V: Wat is de capaciteit van de voedselsterilisator?
  A: De voedselsterilisatie-machine kan tot 5 kg voedsel tegelijk bevatten.

 

Contactgegevens
Luy Machinery Equipment CO., LTD

Contactpersoon: Lu

Tel.: +8615036078206

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Luy Machinery Equipment CO., LTD
Xinghua Road, stad Zhucheng, provincie Shangdong
Tel.:86-150-3607-8206
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit Houtverwerkingsinstallatie Leverancier. © 2018 - 2024 woodtreatmentplant.com. All Rights Reserved.